El mestre del Dojo Muratore, Ponç Gelabert, aconsegueix una fita històrica: el 8è dan de judo

Tot el Dojo Muratore es troba de gran celebració i alegria, ja que el Mestre Ponç Gelabert ha aconseguit passar l’examen exigit per obtenir el cinturó negre 8è dan ( o Blanc-Vermell 8è dan) el passat dissabte 27 d´octubre a l’Examen celebrat a Madrid.

En Ponç Gelabert aconseguiex amb aquest títol, una fita històrica pel Dojo, per a la Federació Balear i per a les Illes Balears, ja que s’ha convertit en el primer judoka de les Balears en aconseguir aquest altíssim grau i entrar a dins l’elit del mestres nacionals.
La propera fita serà aconseguir el 9è dan a on tot el cinturó de judo serà de color vermell, però per aconseguir pujar aquest grandíssim escaló que ostenten menys de 10 judoques a tota Espanya seràn necessaris com mínim 9 anys més d’aprenentatge, ensenyança, pràctica i dedicació a la que es la seva passió.
El diumenge 28 es va fer una gran Festa de canvi de cinturó a les instal·lacions del dojo, a on varen omplir el recinte judoques de totes les edats i èpoques del club que no es varen voler perdre aquest gran dia. A més per motius de distància o compromissos tots aquells judoques que no varen poder assistir en persona, es varen poder sumar a la cita, gràcies a una pantalla instal·lada al club a on es varen projectar molts de missatges d’enhorabona.
Acte seguit va coninuar la festa amb un berenar-sopar de germanor a un local proper al Dojo. Així va concloure un cap de setmana ple d´emocions, alegries i celebració que no s´oblidarà mai !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.