El Mini femení especial del Bàsquet Manacor disputarà el campionat de Mallorca a Manacor

El mini femení especial Creuers Illa Balear s’ha classificat de manera brillant per al Campionat de Mallorca de la categoria en finalitzar primeres al campionat de lliga, amb 14 victòries i tan sols dues derrotes. D’aquesta manera les minis, que l’octubre passat van guanyar la Copa Aon Or de Minibàsquet, disputaran el campionat a la pista de la Salle de Manacor els dies 11, 12 i 13 de maig.

Felicitam les jugadores i les seves famílies, així com i el cos tècnic del Bàsquet Manacor, per aquest premi després d’una llarga temporada de treball i esforç que s’ha vist recompensat.

Els infantils també es classifiquen
A manca d’una jornada l’infantil masculí especial Restaurant Es Parc s’ha classificat també per disputar el Campionat de Mallorca. Tot i perdre a la pista d’Inca en un partit molt enrarit per l’actitud de l’afició local, els manacorins han obtingut un meritori quart lloc amb 17 victòries i 7 derrotes. Felicitats a tot l’equip i els entrenadors per l’evolució i la millora en el joc i també pel comportament a la pista, amb respecte pels adversaris i els col·legiats.

Les nines, al cinema!
Bona part dels equips femenins de les categories premini, mini i infantils van anar juntes al cinema a veure el film Campeones, una pel·lícula plena de valors, rialles i emocions. Un matí molt divertit i educatiu per a elles i els seus entrenadors!

Nova victòria de les infantils
Les infantil femení Bufete Perelló han realitzat un final de lliga fantàstic que demostra el bon treball realitzat durant la temporada. Dissabte passat es van imposar per 19 punts a Sa Pobla en un partit marcat per la duresa de les defenses. Tot i això, les manacorines van aconseguir anotar 59 punts. Enhorabona a totes!

Gran temporada dels júniors Interilles
Els júniors del Fontaneria Pujol van vèncer a domicili a Sa Graduada d’Eivissa per 70 a 84. A manca d’una jornada el nostre equip és tercer a la classificació en un campionat molt disputat que compta amb els millors equip de les Illes en aquesta categoria. Enhorabona a tots per la bona temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: