El músic i compositor Antoni Parera Fons i l’Associació Estel de Llevant reben dos dels premis “Diario de Mallorca 2017”

La creació cultural i el compromís social que sorgeixen a Manacor han estat reconeguts mitjançant dos dels Premis Diario de Mallorca 2017. L’esforç, l’acció solidària i el talent cultural que representen el compositor manacorí Antoni Parera Fons i l’entitat 3 Salut Mental, de la qual forma part l’associació Estel de Llevant, varen rebre ahir l’homenatge d’un dels mitjans de comunicació més destacats de Mallorca.

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, va acompanyar els guardonats a l’acte d’entrega dels premis “per acompanyar-los i donar-los l’enhorabona en nom de tot el poble de Manacor” va destacar. El batle va afegir que “és d’agrair que l’atenció mediàtica també se centri en trajectòries exemplars, en grans personalitats culturals i iniciatives socials que són tot un referent per als ciutadans del municipi de Manacor i de tota Mallorca”.

A més dels reconeguts manacorins també varen rebre l’escultura d’Alfonso Sard que simbolitza els Premis Diario de Mallorca la campiona d’Europa de bàsquet Alba Torrens, l’empresari Antonio Fontanet, la dissenyadora Cortana, la científica Alicia Sintes i Càritas Mallorca. La directora de Càritas Mallorca, Magdalena Riutort, en nom de tots els premiats va destacar que aquest reconeixement “demostra que, malgrat tot, hi ha futur per a la nostra estimada illa”. Riutort va remarcar que els premiats aporten “el seu petit gra d’arena per oferir alternatives per a un altre món possible”, i fan feina per “una societat més inclusiva, equitativa, oberta i justa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: