El Palma Aquarium dedicarà la seva pròxima festa solidària als damnificats de Sant Llorenç

El parc marí ha decidit destinar els fons de la seva tradicional festa solidària “Jo també” als damnificats per la riada de Sant Llorenç. L’esdeveniment es celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de novembre amb un preu únic d’entrada al parc de 10€.

Palma Aquarium vol donar suport als veïns i veïnes de Sant Llorenç des Cardassar. Amb aquesta finalitat la propera edició de la festa solidària “Jo també” estarà destinada a recaptar fons pels damnificats per la riada del passat 9 d’octubre.

L’esdeveniment tendrà lloc el cap de setmana del 17 i el 18 de novembre i durant aquests dos dies l’entrada a Palma Aquarium tan sols costarà 10€, tant per adults com per a nins a partir de 4 anys. Aquests dies el parc ampliarà l’horari perquè els visitants tenguin més temps de gaudir de totes les activitats, amb un horari d’apertura de 10 a 18:30 h. amb darrer accés a les 17:00 h.

Les persones que visitin el parc durant aquests dies, a més de visitar l’acuari, hi trobaran un ampli programa d’activitats i tallers per a tota la família.

La part destinada als damnificats per la torrentada provendrà d’una part dels ingressos de taquilla més tot el que es recapti d’una gran tómbola solidària, amb importants premis com estàncies a hotels, entrades, sopars, spas, biciletes, tauletes digitals i molts regals més, tots ells cedits per empreses col·laboradores que s’han sumat d’aquesta forma a la causa solidària.

La de 2018 és la onzena edició consecutiva d’aquest esdeveniment que el parc celebra cada any des de la seva apertura, cedint part dels guanys recaptats durant un cap de setmana a una causa solidària de l’illa. Convertida amb una tradició de l’aquari, la festa “Jo també” ha ajudat durant les edicions passades a: Fundació Padre Montalvo (2008), Banc d’Aliments de les Illes Balears (2009), Nadia Nerea (2010), AECC (2011), ARKA (2012), Fundació Handisport (2013), Sonrisa médica (2014), Fundación RANA (2015), Projecte Home Balears (2016) i Mallorca Sense Fam (2018).

El batlle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, enmig de dos representants del Palma Aquarium

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: