El Parlament aprova una iniciativa d’El Pi perquè les comunitats de béns puguin fer contractes menors amb l’administració pública

La comissió d’Assumptes Generals i Institucionals ha debatut avui una proposició no de llei perquè s’estudiï la modificació de la normativa estatal.

El Parlament ha aprovat per unanimitat una iniciativa d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS  perquè les comunitats de béns puguin fer contractes menors amb l’administració pública. La comissió d’Assumptes Generals i Institucionals ha debatut una proposició no de llei de la formació perquè s’estudiï la modificació de la normativa estatal.

 

Segons ha explicat la diputada Maria Antònia Sureda que ha defensat la proposició no de llei, “en aquests moments de crisi econòmica provocada per la Covid-19 resulta especialment pertinent facilitar les coses als petits empresaris i autònoms, perquè puguin tirar endavant la seva activitat”. Sureda ha apuntat que “ per tant, flexibilitzar determinats règims jurídics sembla una línia d’acció convenient per intentar reactivar l’economia.”

 

La diputada ha explicat que “per això creiem que és important estudiar la modificació de la normativa sobre contractes del sector públic”. En aquest sentit, Sureda, ha afegit que “ en altres àmbits i règims jurídics ja s’ha admès que les comunitats de béns tot i no tenir

personalitat jurídica tinguin unes determinades capacitats. Per exemple, a l’àmbit jurisdiccional.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: