El passat diumenge 26 d’agost l’associació cultural 9Ritme va inaugurar un nou estudi a l’avinguda Fra Juníper Serra 17

Enguany, fa set anys que va sorgir “9Ritme” en mans del seu coreògraf Miki Galmés. També fa quatre anys que l’associació cultural 9Ritme va obrir el seu primer local. Durant tots aquests anys, han anat creixent cada vegada més, participant en totes les festivitats de Manacor (Tots Sants, Nadal, dia internacional de la dansa, …), omplint l’auditori en tots els seus espectacles,
inclús representant el poble de Manacor des de Barcelona i Madrid fins a París.

Enguany han decidit obrir un nou local molt més gran, ampli i modern a l’avinguda Fra Juníper Serra nº17 que era inaugurat el passat 26 d’Agost. Amb l’obertura d’aquest nou local el que pretenen és donar cabuda a tots els ballarins/es de Manacor i comarca, des de 3 fins a 100 anys i seguir creixent dins el món de la dansa, el teatre musical, el cant i la cultura.

A més de la gran inauguració on hi va haver ball, cant, tapes i cava, aquest any ja comencen a tenir l’agenda plena d’actes i noves propostes per la nova temporada. Divendres 31 d’agost de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00 l’estudi romandrà obert per fer les inscripcions del nou curs i dia 3 de setembre arranquen amb les classes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.