El patronat fa pública la imatge que ja llueixen les dessuadores oficials de les Festes de Sant Antoni de Manacor

La nova botiga santantoniera es troba al carrer del Rector Caldentey, 2.

Amb els primers crits de “Visca Sant Antoni! Visca Manacor!”, el Patronat de Sant Antoni ha fet pública la imatge de les properes festes, un disseny de Sebastià Riera Pocoví que mostra el dimoni gros que sobresurt damunt l’skyline de Manacor. Dimarts passat, dia 11 de desembre, a les 20.30 h a la nova botiga del Patronat, situada al carrer Rector Caldentey, 2, a l’edifici de Can Vallespir, es feren públics els noms dels tres primers classificats del concurs que cada any serveix per triar la imatge de la festa. Na Marta Amorós Soler aconseguí el segon premi del concurs i n’Honorat Puerto Nadal el tercer. A més durant l’acte de presentació de la imatge oficial també es va entregar un obsequi a la guayadora del concurs de fotografia mòbil de Sant Antoni 2018, Gabriela Picó.
La imatge dissenyada per Sebastià Riera Pocoví mostra el Dimoni Gros, una de les figures més estimades i emblemàtiques del Sant Antoni manacorí que sobresurt per sobre de la silueta del poble de Manacor, on hi destaca el campanar. Aquest és el disseny que llueix a les dessuadores i en altres productes que ja es poden comprar per contribuir a la festa. Els tres primers classificats en el concurs per dissenyar la imatge rebre un lot d’obsequis del Patronat i el primer classificat també rebé el premi de 500 euros destinat al guanyador del concurs. Així, des de dijous passat els productes de Sant Antoni ja són a la venda a la botiga del Patronat per convertir-se en regals perfectes per aquest Nadal.
Nou concurs

Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins al pròxim dia 8 de febrer del 2019 es poden presentar a concurs els dissenys que aspiren a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per a l’any 2020.

El president del Patronat, Antoni Gomila, va aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona als guanyadors i animà tothom “a participar de la festa de la manera que més il·lusió faci a cadascú” i també donà les gràcies “a la parròquia per haver cedit aquest local per convertir-lo en botiga, i a tothom que participa als concursos que promou el Patronat, el del disseny de la imatge, el de fotografia, el de carrosses per les beneïdes, el de frontis o el de foguerons”.

El regidor de Festes, Mateu Juan, animar tothom “a participar a la festa amb seny i bevent amb moderació”. En aquest sentit Mateu Juan també va destacar “la feina que feim des de l’organització perquè tots respectem i estimem encara més les festes de Sant Antoni”. L’acte acabà amb un crit de “Visca Sant Antoni!” que tots els assistents entonaren abans de tastar els senyorets i la mistela que oferiren els organitzadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: