El pavelló Bernat Costa, on es disputen els partits de vòlei, ja disposa de noves grades amb capacitat per a 300 persones

Manacor compta amb un equip de vòlei que juga a la categoria de Superlliga i, des de fa algunes setmanes, també compta amb una pista de vòlei adaptada a les necessitats de la categoria més alta d’aquest esport. I és que un dels projectes de millora de les infraestructures esportives que impulsa l’Ajuntament s’ha centrat en les pistes de vòlei del pavelló Bernat Costa, situat al complex de na Capellera. “L’actuació que hem fet al pavelló Bernat Costa té com a causa l’ascens a la Superlliga que la passada temporada va aconseguir el Club Vòlei Manacor i per això la intenció de tot l’equip de govern és tirar endavant les reformes que responen a les necessitats dels clubs que han ascendit de categoria”, ha remarcat el regidor d’Esports, Miquel Perelló.

Des de l’Ajuntament de Manacor “volem impulsar projectes per a la millora de diferents instal·lacions esportives d’arreu del municipi, unes millores que són necessàries perquè cada vegada són més els esportistes que utilitzen les diferents pistes i pavellons i perquè els clubs manacorins pugen de categoria, es professionalitzen i necessiten instal·lacions homologades i de qualitat”, ha concretat la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

Les noves grades del poliesportiu Bernat Costa tenen capacitat per a 300 persones i seients amb respatller. Es tracta de tres mòduls plegables i motoritzats que es poden plegar i desplegar en tan sols 15 segons. Els mòduls plegats fan 1,20 metres d’amplada i desplegats sobrepassen els cinc metres. “Hem optat per aquest tipus de grades perquè són les que més s’adaptaven al pavelló i a les necessitats del club perquè durant els entrenaments, amb les grades plegades, es pot aprofitar quasi tota la pista i durant els partits el pavelló pot acollir l’afició creixent que segueix els equips del Club Vòlei Manacor”, ha explicat el regidor Miquel Perelló. Les noves grades s’acabaren d’instal·lar fa dues setmanes, han costat 80.000 euros a l’Ajuntament i ja s’hi han disputat diversos partits oficials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: