El Pi aconsegueix 12 milions d’euros per serveis socials, millores en carreteres, i cultura

La formació s´ha abstingut avui als pressupostos després del pacte al que han arribat amb l’equip de govern per les vies de Manacor a Felanitx o la de Sóller entre altres.

EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS​ ​ ha aconseguit 12 milions d’euros, als pressupostos 2022 del Consell de Mallorca, per millorar carreteres, serveis socials i cultura. La formació ha arribat a un pacte amb l’equip de govern, aquest matí, en el que s’ha aconseguit 8.220.000 d’euros en carreteres, destacant les vies de Manacor a Felanitx, la de Sóller, la rotonda de Son Ferriol, la carretera d’Aracó a Sant Elm o la variant nord d’Inca. Xisca Mora ha explicat que “gràcies a l’acció política que ha exercit El Pi s’ha millorat la inversión en carreteres, i tot i aquestes milores motiven la nostra abstenció no podem deixar de constatar que aquests pressupostos necessiten millorar.”

També, la formació ha pactat una millora d’aportació al projecte contra l’escletxa digital, amb una quantitat de 250.000 d’euros. Mora ha dit que és important “augmentar el nombre de terapeutes ocupacionals per afavorir la inclusió social o que es creen programes qualitatius per lluitar contra l’escletxa digital i ajudar a apropar l’administració a les persones que no tinguin accés a les noves tecnologies.”

En matèria d’esports, El Pi, ha pactat una aportació de 800.000 d’euros destinats a l’Institut Esport Hípic de Mallorca. La portaveu de la formació espera “que en tenir la liquidació, amb els romanents s’inicïien aquestes obres de millora”, també ha destacat que “hi ha una manca d’inversió per a reformar els equipaments i infraestructures dels hipòdroms de Manacor i Son Pardo.”

Tot i això, Mora ha destacat que “els consellers d’El Pi seguirem fent propostes constructives per fer un Consell més eficient, eficaç i molt més proper als mallorquins i mallorquines.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: