El Pi aconsegueix 1,4 milions d’euros per a la millora de les infraestructures educatives i sociosanitàries de les Balears

La formació aposta per la construcció de nous PAC a Manacor, Pollença i Artà.

 El Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha aconseguit, durant la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’exercici 2020, l’aprovació de tota una sèrie d’esmenes parcials per a la millora de les infraestructures educatives i sociosanitàries de les Illes Balears. El valor econòmic total de les iniciatives acceptades puja fins a 1.415.000 euros.

La redacció del projecte per a l’ampliació de l’escola Rosa dels Vents a la Colònia de Sant Pere (100.000 euros) i la construcció del nou CEIP de Can Picafort (900.000 euros) són dues de les principals esmenes d’El Pi aprovades a la Comissió d’Hisenda del Parlament de les Illes Balears. La formació celebra, també, la inclusió als Pressuposts de la Comunitat per a l’any 2020 de l’elaboració dels projectes per a la construcció de nous centres de dia a Calvià i Maria de la Salut (115.000 euros) i de nous PAC a Manacor, Pollença i Artà (300.000 euros).

La diputada d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Lina Pons, lamenta que “l’infrafinançament històric que pateixen les Balears repercuteix negativament damunt les possibilitats d’inversió del Govern en aquestes matèries”. “L’executiu estatal ignora les necessitats reals d’aquesta terra, la qual ha viscut un increment poblacional molt important en els darrers anys. El Pi seguirà treballant de valent perquè aquesta Comunitat rebi el finançament autonòmic que li pertoca”, subratlla Pons.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: