El Pi aconsegueix 50.000 euros per millores en el CEIP Son Juny de Sant Joan

El Parlament ha donat llum verda a una esmena de la formació per incorporar una partida als pressupostos de la comunitat per reformar els banys i renovar la caldera de calefacció del centre.

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha aconseguit, mitjançant la presentació d’una esmena als pressupostos de la comunitat, que incorporin una partida de 50.000 € per a realitzar millores en el CEIP Son Juny de Sant Joan.

 

El batle d’El Pi a l’Ajuntament de Sant Joan, Xisco Mestre, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació de l’esmena que permetrà reformar els banys existents i renovar la caldera de calefacció de l’escola. Mestre ha declarat que “seguim fent feina pel nostre municipi, gràcies als nostres diputats podem fer arribar al Parlament les demandes per millorar les infraestructures municipals. Un any més tornarem a disposar d’una partida per seguir reformant i modernitzant el centre”.

 

Amb tot, el portaveu d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Josep Melià, ha recordat que l’any passat, i també gràcies a una esmena d’El Pi aprovada als pressupostos, s’han pogut dur a terme millores a l’escola. “S’han executat les obres d’extracció d’aigües pluvials, i es preveu que ben aviat s’instal·li l’escala exterior d’emergències”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: