El Pi aconsegueix el compromís del CIM per invertir tres milions d’euros pel manteniment de la xarxa viària de Mallorca

La formació, que ha retirat l’esmena a la totalitat, també ha tancat un pla d’un milió d’euros per combatre les fuites d’aigua als municipis de l’illa.

 

El Pi ha aconseguit el compromís de l’equip de govern del Consell de Mallorca perquè s’inverteixin tres milions d’euros pel manteniment de carreteres i millorar així la mobilitat i la seguretat de la xarxa viària. La formació ha retirat l’esmena a la totalitat, avui durant el ple dels pressupostos, i després que el pacte de progrés hagi inclòs les peticions que reclamaven per millorar la qualitat de vida dels mallorquins i mallorquines.

 

Un pla per combatre les fuites d’aigua i un altre per equipaments esportius han estat dos dels altres projectes que El Pi ha acordat amb l’equip de govern que es faran realitat al llarg del pròxim any. La portaveu de la formació, Xisca Mora, ha deixat clar que “ des d’El Pi hem fet una aposta molt clara per la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat i hem pogut esgarrapar prop de cinc milions d’euros que beneficiaran als pobles de Mallorca.”

 

Mora ha recordat que “ amb aquestes inversions s’avançarà en aconseguir unes carreteres més segures i en fer front a alguns punts negres de la nostra col·lapsada xarxa viària”. En aquest sentit, la portaveu d’El Pi ha explicat que “s’habilitaran partides per la carretera de Sineu a Maria de la Salut, la carretera de Felanitx-Manacor, la d’entrada a Sencelles o l’avinguda d’es Torrent i Via Portugal a Manacor, entre d’altres.”

 

D’altra banda, Mora, ha comentat que “queda ben patent que des d’El Pi, s’ha cercat el diàleg i consens i que som un partit centrista capaç d’arribar a acords en lloc de viure l’enfrontament que només tensa la societat i que no aporta res de positiu.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: