El Pi aconsegueix el compromís del Consell que al setembre s’abonin els pagaments del Consorci d’Allotjaments Turístics

Tot i que la institució insular assumí les competències fa mesos fins ara no ha posat en marxa aquest departament ni les transferències de doblers a projectes aprovats i efectuats

La portaveu d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha obtingut el compromís del Consell de Mallorca que al setembre es paguin els enderreriments dels pagaments del Consorci Bossa d’Allotjaments Turístics, ara depenent del Consell de Mallorca.

La institució insular va adquirir les competències d’ordenació turística, i amb elles la gestió del Consorci Bossa d’Allotjaments Turístics. Per això el grup d’El Pi al Consell de Mallorca, ha demanat celeritat en els pagaments, sobretot als ajuntaments més petits que han de fer grans bestretes per assumir els costos.

De fet, molts de projectes que s’han de finançar amb aquests fons, ja estan presentats i fins i tot executats. Per això, el partit ha demanat rapidesa en els pagaments perquè molts d’ajuntaments han de demanar crèdits per poder pagar aquests projectes i això suposarà un sobrecost que no està pressupostat i els ofega.

Amb la pregunta al conseller, Xisca Mora i Bel Febrer han aconseguit el compromís que la institució insular faci aquests pagaments al setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: