El Pi acorda amb el Govern la necessitat de les mesures per potenciar la modernització turística i establir ajudes a autònoms i comerciants que s’inclouen al Decret de Reactivació

La formació s’ha reunit avui amb l’executiu autonòmic per valorar el document que el Govern ha aprovat aquesta setmana per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19.

La portaveu del Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Lina Pons, i el seu portaveu adjunt, Josep Melià, s’han reunit avui a la seu del Parlament de les Illes Balears amb la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, per analitzar el decret llei de reactivació econòmica que el Govern de les Illes Balears ha aprovat aquesta setmana en forma d’urgència per pal·liar els efectes de la COVID-19.

La portaveu d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Lina Pons, ha volgut remarcar que «d’ençà que s’inicià l’emergència sanitària provocada per l’expansió de la COVID-19, El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha tornat a demostrar la seva vocació de servei a la ciutadania d’aquesta terra; treballant, des d’una voluntat de diàleg i consens, per posar damunt la taula propostes realistes que siguin beneficioses per a tots».

La diputada Lina Pons ha explicat que «el decret amb el qual hem col·laborat amb el Govern de les Illes Balears recull mesures excepcionals per a uns moments que són, absolutament, excepcionals i cal destacar, també, el seu caràcter temporal». «El Pi és conscient de les conseqüències socioeconòmiques sense precedents derivades de l’aturada que hem viscut i, per això, pensam que és vital incentivar la inversió privada i agilitzar la tramitació administrativa», ha asseverat.

Segons el portaveu adjunt d’El Pi al Parlament de les Illes Balears, Josep Melià, «estam satisfets que s’hagi recollit la proposta d’El Pi per habilitar clarament als ajuntaments a establir ajudes econòmiques per a autònoms i comerciants; ja que un objectiu capital és donar liquiditat a les petites empreses perquè no hagin de tancar». Melià també ha comentat que «pel que fa a la modernització turística, El Pi considera que és un encert la seva incorporació perquè és una política que ha generat una millora en la qualitat dels nostres establiments turístics i que siguin més competitius».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: