El Pi aposta per incentivar la inversió pública, crear nous llocs de feina i reactivar l’economia

La formació demana que es modifiqui la llei d’Hisendes Locals perquè els ajuntaments puguin abaixar els tributs com la taxa de fems.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS aposta per incentivar la inversió pública, crear nous llocs de feina i reactivar l’economia. La formació ha demanat que es modifiqui la llei d’Hisendes Locals perquè els ajuntaments puguin abaixar els tributs com la taxa de fems. Aquesta és una de les 25 propostes de resolució que el partit presentarà demà al ple del Consell de Mallorca i que se centren en carreteres, desenvolupament local, promoció econòmica i medi ambient entre d’altres.

“Unes propostes” ha explicat la portaveu de la formació al CIM, Xisca Mora, “municipalistes i que tenen com a objectiu sortir de la dramàtica situació que viuen en aquests moments els mallorquins i mallorquines”.​ Mora ha comentat que “s’han d’adequar els ingressos i despeses a la realitat econòmica i social incrementant la seva autonomia en la determinació dels tributs, evitant la dependència econòmica d’altres administracions, i garantint la capacitat de gestió dels seus propis recursos.”

La portaveu al CIM ha reivindicat la importància de “reclamar a l’Estat l’eliminació de la taxa de reposició i l’articulació d’un nou model de funció pública que garanteixi l’autonomia de les entitats locals i els permeti dur a terme les polítiques de recursos humans necessàries per poder prestar de forma adequada els serveis de la seva competència.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: