El Pi aposta perquè es promocioni Mallorca com una destinació de qualitat i sostenible

La formació ha presentat una quinzena de propostes al Pla de Turisme del Consell de Mallorca que han estat acceptades per l’equip de govern.

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha proposat que es promocioni Mallorca com una destinació de qualitat i sostenible. Així es recull a la quinzena de propostes que han fet arribar a l’equip de govern del Consell de Mallorca i que han estat incloses al nou pla estratègic de Turisme.

La portaveu d’El Pi al CIM, Xisca Mora, ha explicat que “ hem demanat que es potenciïn i s’incentivin rutes gastrònomiques, ja que són una bona opció per desestacionalitzar​la temporada juntament amb el turisme de salut i l’esportiu.” Mora ha comentat que “una de les altres propostes que hem plantejat és la millora d’infraestructures com les depuradores per evitar els vessaments d’aigües brutes a les nostres platges.”

La formació també aposta per oferir un servei de qualitat i que es facin escoles de formació a les diferents zones turístiques com Alcúdia, Manacor o Campos entre altres poblacions. La portaveu d’El Pi ha afegit que per controlar la capacitat de les platges, “seria molt interessant agafar el sistema d’altres capitals europees de tenir APPS per saber si hi ha retencions, la densitat de cada zona, interès per accedir a les platges, zones culturals, etc….”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: