El Pi condemna les noves actuacions d’Arran contra el turisme

Font: “aquestes actuacions són un problema que pot anar a més si no s’actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència”.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS condemna els nous actes contra el turisme realitzats pel col·lectiu Arran i insta el Govern de les Illes Balears i la Delegació del Govern de l’Estat a dur a terme les actuacions adients per evitar aquests tipus d’agressions contra la principal font de generació de feina i benestar de la comunitat autònoma.

​Segons el president d’El Pi, Jaume Font, “aquest fets, que aquest col·lectiu repeteix cada estiu, són un problema que pot anar a més si no s’actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència”.

​Aquestes accions contra el turisme “constitueixen un atac a la pau social i una amenaça òbvia a la confiança internacional que mereix la nostra principal indústria. Són fets inadmissibles que mereixen la reprovació pública i la intervenció ferma de les institucions i que precisen actuacions contundents al respecte per evitar la sensació d’impunitat que acaba per donar ales als més ximples populismes”.

​El Pi reclama la unanimitat de totes les formacions polítiques en la condemna de les agressions i actuacions en contra dels turistes i del sector que representen, així com de la perillosa criminalització de l’activitat turística. També vol posar de manifest el compromís de la formació a favor del turisme sostenible, equilibrat, de qualitat i ordenat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: