El Pi considera que contenir el creixement urbanístic pot ajudar a frenar el procés de sobrepoblació a Mallorca

La formació veu amb preocupació que la nova modificació del Pla Territorial prevegi nous requisits, com els estudis paisatgístics, que poden allargar encara més les tramitacions.

 

La consellera d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha declarat, després de la presentació de la tercera modificació del Pla Territorial de Mallorca, que “des del Pi compartim la música del canvi del Pla Territorial que es proposa. Hem de frenar la insostenibilitat del creixement poblacional i territorial a Mallorca. Tot i així, per fer una valoració completa i seriosa necessitam tenir tota la documentació de la modificació i veure la lletra petita”.

 

Així, la consellera d’El Pi ha assenyalat que la formació considera que el Pla ha de tenir en compte les propostes dels Ajuntaments, “tot recollint el plantejament que facin amb relació al manteniment de sectors de sòl urbà, i que es justifiqui que són necessaris. Volem que els Ajuntaments siguin escoltats i tenguts en compte.”

 

Mora ha mostrat la seva preocupació amb relació als nous requisits del Pla, com per exemple els estudis paisatgístics. “Poden allargar moltíssim les tramitacions. Sobretot quan resulta que la immensa majoria dels ajuntaments no s’han adaptat al Pla territorial per les enormes dificultats i burocràcia per fer adaptacions. Si ara exigim nous requisits dificultarem encara més aquesta tramitació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: