El Pi considera un fracàs i una irresponsabilitat el resultat de la investidura de Pedro Sánchez

Jaume Font considera que els ciutadans de les Illes tornen a perdre i exigeix responsabilitat a les formacions polítiques que encara poden garantir la governabilitat d’Espanya.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS considera un fracàs, una irresponsabilitat i una decepció per a les Illes Balears el resultat de la segona votació per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol.

Segons el president d’El Pi, Jaume Font, “avui les Illes Balears han perdut molt i continuaran sense possibilitats d’un millor finançament o un veritable REIB”. A més, considera que “les actituds que han mostrat aquests dies PSOE i UNIDAS PODEMOS han respost als seus interessos partidistes i estratègics i no a l’interès general de tots els ciutadans”.

Una vegada més, la rivalitat i les tàctiques electorals de PSOE i UNIDAS PODEMOS han primat sobre la possibilitat de donar solucions als problemes de la gent. Ha quedat demostrat que als grans partits estatals “els hi falta voluntat per arribar a acords d’Estat i han demostrat la seva incapacitat per conformar un executiu de coalició, com sí que es fa a moltes comunitats autònomes i ajuntaments”.

El Govern de les Illes Balears continuarà, segons El Pi, sense un interlocutor clar a Madrid per plantejar aquelles qüestions que puguin millorar les condicions de vida d’aquesta comunitat.

El Pi considera que seria un fracàs majúscul anar a unes noves eleccions i exigeix, a les formacions polítiques que tenen la possibilitat i la capacitat de garantir la governabilitat d’Espanya, un exercici de responsabilitat en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: