El Pi critica al Govern per no agilitzar els tràmits per donar llicències d’obres

El diputat de la formació, Josep Melià,  ha afirmat que “és necessari desencallar els procediments per poder incentivar l’economia.”

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha criticat avui al Govern per no agilitzar els tràmits per donar llicències d’obres i ha reclamat que es prenguin mesures al respecte. El diputat de la formació, Josep Melià, en una pregunta a la presidenta Armengol, ha afirmat que “ segons els constructors les Illes Balears acumulen expedients d’obres pendents per valor de  2.500 milions d’euros per inversió no realitzada”.

 

Segons Melià, “per nosaltres és un objectiu cabdal en aquests moments de crisis agilitzar els tràmits i reactivar l’economia. Cal crear instruments perquè es puguin utilitzar.” Melià ha deixat clar que “és inadmissible que hi hagi administracions de les illes que estiguin 2 anys per atorgar llicències d’obres.”

 

En aquest sentit, el diputat d’El Pi, ha apuntat que “són vostès qui dicten les normes, són els autors de la llei d’urbanisme del 2017 i del decret llei 9/2020 que no agilitza res, són responsables d’embossos de champions i han reduït a la mínima expressió la declaració responsable.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: