El Pi critica la lentitud del Govern en la creació d’una policia de suport pel control de les mesures sanitàries

La formació va presentar una iniciativa el setembre del 2020 on reclamava al Govern que impulses aquesta iniciativa.

 

El Pi PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS critica la lentitud del Govern a l’hora de crear una policia de suport operatiu davant la manca d’efectius que pateixen els Ajuntaments de les Illes Balears per dur a terme les tasques de vigilància pel compliment de la normativa sanitària i evitar l’expansió de la COVID-19.

 

Aquesta és una mesura que El Pi va presentar el mes de setembre i que el Govern del pacte va rebutjar. La portaveu d’El Pi al Parlament, Lina Pons, ha explicat que “nosaltres ja ho vàrem registrar d’urgència perquè creiem que era una mesura més que necessària. El que ens sorprèn és que el Govern la rebutges i ara decideixi tirar-ho endavant”. I ha afegit que “davant les circumstàncies extraordinàries derivades de la crisi sanitària i econòmica és necessari i urgent la creació d’una figura extraordinària que doni suport a la policia municipal en la realització de les tasques derivades de la situació de crisi. El Govern arriba 10 mesos tard”.

 

La manca de forces i cossos de seguretat és, des de fa anys, una carència històrica a les nostres Illes. Balears es troba per sota de la mitjana nacional pel que fa al grau de cobertura del volum potencial d’agents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: