El Pi critica les mesures preses pel Govern per mantenir els mercats municipals perquè són impossibles de complir

Els batles de la formació consideren que no tenen mitjans suficients per poder dur a terme la proposta que qualifiquen de “despropòsit”.

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha criticat avui les mesures que ha adoptat el Govern per mantenir els mercats municipals durant la pandèmia del coronavirus. La formació ha qualificat de “despropòsit” la decisió perquè considera que es vol promoure el producte local i mantenir el mercat obert però no hi ha els mitjans suficients per dur-ho a terme.

 

Els batles de la formació afirmen que “el Govern no s’ha de rentar les mans d’aquesta manera” i han deixat clar que “si el Govern no ens ajuda, és inviable que puguem prendre algunes de les mesures que ens demanen, no quedarà més remei que haver de suspendre els mercats, molt a pesar nostre”.

 

En aquest sentit, han apuntat que “no podem assumir el trasllat del mercat als poliesportius, dotar als llocs de venda de pots d’hidrogen, la desinfecció de les parades, etc….” Segons els batles de la formació, “estem d’acord que es prenguin mesures però tenint en compte la idiosincràsia dels pobles.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.