El Pi critica que la comissió mixta per calcular el factor d’insularitat es reuneixi dos anys i mig tard

Melià ha assenyalat que “és evident que el recurs d’inconstitucionalitat que vàrem impulsar ha ajudat a que els Governs es reuneixin”.

El portaveu d’El Pi PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Parlament de les Illes Balears, Josep Melià, ha criticat la lentitud del Govern de les Illes Balears i el Govern central per reunir la comissió mixta que s’ha d’encarregar de calcular el factor d’insularitat. “Després de dos anys i mig hem aconseguit posar una reunió. Un gran èxit, benvinguda sigui. És evident que amb relació a aquesta trobada si concentren molts interrogants. Quina és la proposta de metodologia que posarà damunt la taula el Govern davant el Govern de l’Estat. Considera el Govern de les Illes Balears que amb una reunió n’hi haurà prou per definir la metodologia del factor d’insularitat. Segons la normativa dia 1 d’octubre s’hauria d’aprovar el projecte de llei de pressupostos, i per tant, i hauria d’estar reflectit el factor d’insularitat.”

Segons Melià, “són moltes les preguntes que ens feim. És evident que el recurs d’inconstitucionalitat que vàrem impulsar ha ajudat una mica a què la cosa s’encaminés, que almanco després de dos anys se celebrés una reunió. Ja veurem quina serà la següent passa.”

Així mateix, el portaveu ha mostrat el seu escepticisme a Armengol amb relació a la reunió. “Senyora presidenta com puc creure uns Governs que tarden dos anys i mig per complir una llei, li sembla que no és suficient per tenir una reacció forta i contundent per part de partits com El Pi que defensen les Illes Balears a ultrança.”, i ha afegit, “vostè pot dir que el recurs d’inconstitucionalitat no ha ajudat, però és evident que hem col·laborat al fet que això pugui avançar una mica. Jo sé que vostè és una fàbrica de bones paraules i bones intencions, però la gent viu de fets.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: