El Pi demana al PSIB-PSOE que convoqui a tots els partits per fer front comú contra el COVID

La nova direcció del partit s’ha reunit avui capvespre amb la cúpula socialista per reiterar una vegada més aquesta petició.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat avui capvespre al PSIB-PSOE que convoqui a tots els partits per fer front comú per lluitar contra el COVID. La nova direcció de la formació s’ha reunit amb la cúpula socialista per reiterar-li la petició d’adoptar les mesures necessàries davant la crisi econòmica i sanitària actual i les traslladi a Govern.

El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha mostrat la disposició de la seva formació a col·laborar activament en la reconstrucció econòmica i sanitària​ de la societat illenca i ha reclamat​ a Armengol “fermesa dels dirigents balears davant Madrid perquè ens arribin els màxims recursos possibles”. Amengual ha estat acompanyat a la trobada del secretari general, Tolo Gili, la vicepresidenta, Lina Pons, i el vicepresident, Antoni Salas.

Els dirigents d’El Pi han incidit en què “ el pacte de reactivació econòmica i social firmat fa uns mesos és un bon punt de partida i no ha de quedar aturat per interessos partidistes, sinó que el més important és unir-nos amb l’únic objectiu de lluitar per la nostra terra.”

​ Amengual ha deixat clar que “ és imprescindible donar suport als ajuntaments que són els que estan treballant​ més a prop del ciutadà i que han de resoldre els problemes del dia a dia.”​El president d’El Pi també ha puntualitzat que “aquesta col·laboració no és un xec en blanc.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: