El Pi demana autocrítica al Govern sobre la gestió del macrobrot d’estudiants

La formació havia sol·licitat que comparegués la presidenta Armengol i crítica la falta d’explicacions per part del Govern.

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha criticat la falta d’explicacions del Govern amb relació al macrobrot d’estudiants després que la resolució judicial anul·les el confinament dels joves. El diputat d’El Pi, Josep Melià, ha explicat que “el nostre grup és conscient que el Govern té capacitat jurídica per ordenar els confinaments necessaris i imprescindibles, però s’ha de fer ben fet. El repàs judicial al Govern ha estat important”.

El diputat ha assenyalat que El Pi havia sol·licitat la compareixença d’Armengol, “era el que pertocava per la situació que s’havia generat”. Així mateix, Melià ha assegurat que “fa falta autocrítica per part del Govern després que els jutges els hi hagin tirat enterra les seves resolucions”, i ha afegit que, “quan hi ha molts pocs contagis és mèrit del Govern, quan els contagis es disparen no es culpa seva. Sembla que no tenen res a veure amb el macrobrot d’estudiants. Alguna responsabilitat deuen tenir”.

Segons Melià, “la resolució judicial anul·la el confinament no perquè els joves no s’haguessin fet la PCR, sinó perquè no eren contactes estrets, aquest era l’aspecte clau”. I ha apuntat que “ho diu una jutgessa que rectifica i té la potestat jurídica i legal d’anul·lar les resolucions administratives. Fins que el Tribunal Superior de Justícia és pronuncií, no eren contactes estrets, que això quedi claríssim”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: