El Pi demana la derogació de la normativa que regula les excursions a Cabrera

Segons Melià “amb l’anterior legislació les empreses estaven a gust, tothom podia fer les seves activitats i Cabrera no tenia una pressió humana excessiva”

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha presentat esmenes a la normativa que regula les excursions organitzades a Cabrera que el Govern va modificar amb el projecte de llei de Fons Europeus. El Pi reclama retornar a la regulació anterior, i per tant, derogar la normativa actual que “restringeix i posa entrebancs a fer-hi visites. Amb l’anterior legislació les empreses estaven a gust, tothom podia fer les seves activitats i Cabrera no tenia una pressió humana excessiva”, assegura el diputat d’El Pi, Josep Melià.

 

En el cas que el Govern, no accepti la derogació, El Pi ha presentat una segona esmena respecte a l’aforament de visitants que estipula la normativa. Melià assenyala que “respectam aquest aforament, tot i que demanam que la capacitat de càrrega de l’illa sigui de 300 visitants de forma simultània, i no de 300 persones per dia”. La formació també reclama que se centralitzi l’autorització que han de sol·licitar els passatgers per visitar l’illa i els bitllets per fer les excursions, “si aquests dos processos no van junts, moltes autoritzacions es perden, això provoca que molts de visitants no puguin fer l’excursió i perjudica directament a les empreses”, explica Melià.

 

Segons Miquel Rigo, regidor d’El Pi a l’Ajuntament de Ses Salines, “donam suport a la derogació d’aquesta normativa perquè les empreses puguin exercir la seva activitat tal com ho feien abans”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: