El Pi demana que s’aixequi el toc de queda a les Illes Balears a partir del dia 10 de maig

Antoni Amengual reclama que “el govern ha de governar i no deixar que els tribunals prengui decisions polítiques”.

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat que s’aixequi el toc de queda a partir del 10 de maig. La formació ha reivindicat que una vegada s’acabi l’estat d’alarma i vista la baixa incidència del virus i la bona situació hospitalària a les illes, ja no és necessària la limitació de la lliure circulació de les persones als vespres. El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha reclamat que “el govern ha de governar i no podem deixar que els tribunals prenguin decisions polítiques”.

El president de la formació també ha puntualitzat que “ s’han d’acabar amb les restriccions de reunions en l’àmbit familiar a sis  persones i a dos nuclis de convivència tot i que s’han de mantenir als controls als aeroports i als aforaments a les celebracions i a llocs de culte.”

Pel que fa a la restauració, Amengual ha tornat a proposar una obertura gradual i coordinada amb la patronal, “sense incerteses amb el 100% de les terrasses obertes i un 30% de l’interior al mes de maig.” Segons el president d’El Pi, “hem d’aprendre a conviure amb el virus, no a amagar-nos d’ell i excusar-nos en la Justícia i els Tribunals.”

En aquest sentit, ha comentat que “Armengol ha de redactar normes amb les garanties jurídiques necessàries no ha de dependre de tribunals, de recursos i d’interpretacions. Necessitem un govern valent i amb les idees clares.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: