El Pi demana que s’estudiï avançar la vacunació a les Comunitats Autònomes turístiques

La formació també ha reclamat que tots els viatgers del Regne Unit arribin a les Balears amb les PCR fetes.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat que s’estudiï la possibilitat d’avançar la vacunació als arxipèlags i a les zones de l’Estat que viuen del turisme. La portaveu de la formació, Lina Pons, ha explicat que “aquest any no hem tingut temporada i el 2021 no la tindrem si no anem en compte.” . El Pi preguntarà demà en sessió de control al Parlament sobre les previsions de vacunació i també sobre les xifres tan alarmants que s’estan registrant a les Illes Balears

 

Segons Pons, “demanarem al govern que es plantegi exigir al govern de l’Estat que planifiqui d’una manera més àgil.” La portaveu d’El Pi al Parlament ha deixat clar, però que “sense voler ser insolidaris amb la resta creiem que necessitem mesures específiques.” Pons ha dit que “nosaltres hem demostrat la nostra solidaritat durant quaranta anys.”

 

La formació també ha demanat a Armengol que tots els viatgers provinents del Regne Unit arribin a les Balears amb PCR fetes. La portaveu d’El Pi, Lina Pons, ha mostrat avui la seva preocupació “per la nova mutació de la Covid que s’ha detectat i que és molt més contagiosa” i ha deixat ben clar “que s’han d’adoptar mesures molt més estrictes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: