El Pi demanarà explicacions al Govern per haver gastat mig milió d’euros de l’ecotaxa en el patrocini de LOS40

La formació veu inadmisible i desproporcionada aquesta actuació i la qualifica de poc transparentEl PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS demanarà explicacions al Govern de les Illes Balears per haver gastat mig milió d’euros de l’ecotaxa en el patrocini de la gala musical de LOS40. La formació ha reclamat que “hi ha una comissió que no s’ha convocat ni s’ha decidit res i asenyala de poc transparent i de poca participació en aquesta actuació”.

El president d’El Pi, Tolo Gili, ha dit que “actualment hi ha necessitats prioritàries abans que finançar una gala musical. S’ha fet una inversió no justificada, sense cap recorregut, planificació i sense cap benefici per a les illes.”

Gili també ha criticat que s’ha pervertit l’objecte d’aquest impost: “els recursos han deixat de ser realment finalistes, els doblers no es dediquen prioritàriament a les externalitats negatives del turisme.” A més la formació defensa que “l’impost s’hauria de reduir a la meitat, recuperant els tipus impositius de quan es va aprovar l’impost.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: