El Pi denuncia el fracàs del Consell de Mallorca pel contagi massiu a les residències

La portaveu d’El Pi al CIM ha criticat la manca de lideratge del govern de Cladera davant la crisi sanitària i econòmica.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha denunciat el fracàs del Consell de Mallorca pel contagi massiu a les residències de l’illa. La portaveu de la formació al CIM, Xisca Mora, ha deixat clar que “tenen una responsabilitat que no han assumit” Mora ha criticat que “davant la crisi sanitària i econòmica, el Consell no ha fet res, el seu paper ha estat purament testimonial quan hauria de ser el vertader govern de Mallorca.”

Segons Mora, “la irresponsabilitat del govern del CIM, va més enllà i ho demostraren en el cas de l’explotació de menors quan no varen acceptar la comissió d’investigació. Així li ha recordat la portaveu d’El Pi, Xisca Mora, a la presidenta Cladera durant el debat de l’estat de política general. Mora ha puntualitzat que “transparència zero.”

La portaveu d’El Pi ha exigit al govern del Consell de Mallorca “que sigui palanca de transformació per la reactivació econòmica i que deixi de presentar plans propagandístics”. Mora ha apuntat que “tampoc no són capaços de gestionar amb eficiència i agilitat i ho demostren les cues a la ITV, els punts negres a les carreteres, la manca de projectes punters en sostenibilitat, el paper secundari de la cultura, etc.”

D’altra banda, Mora ha comentat que “els seus i Podemos han intentat usurpar els estalvis que els ajuntaments mallorquins havien acumulat gràcies a la seva bona gestió, ha guanyat el municipalisme, però és una llàstima que vostès hagin estat de banda dels maltractadors.” La portaveu d’El Pi ha tornat a reclamar a Cladera que “demani al Sr. Sánchez que derogui d’una vegada per totes la llei Montoro”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: