El Pi Eivissa tindrà per primera vegada representació a Vila

La formació continua creixent a les Pitiüses i aquest matí ha constituït el primer comitè a la capital eivissenca

 

17 d’abril de 2021.  El Pi Eivissa tindrà per primer cop presència a Vila on aquest matí s’ha constituït el primer comitè de la formació que continua arrelant a les Pitiüses. La formació, que té vocació interinsular i vol ser la veu de la gent d’Eivissa i Formentera,  l’any passat ja va adherir al seu projecte a Más Eivissa i aquestes darreres setmanes també ha creat dos comitès més a Santa Euràlia i Sant Josep.

 

Paco Serra, conegut a Eivissa per la seva vinculació al món de l’esport, ha estat elegit president del nou comitè d’El Pi Eivissa a Vila. Serra, nou en política, ha afirmat que “afronto aquest repte amb molta il·lusió, creient fermament que El Pi és l’opció que necessita la nostra terra per fer-se sentir dins la societat illenca”.

 

El president de la formació, Antoni Amengual, ha deixat clar que “volem continuarà creixent a les Pitiüses, la nostra intenció era estar present a Vila i Sant Antoni i ho hem aconseguit. Ara continuarem treballant per estar també a tots els municipis eivissencs amb temps i força per fer feina pel projecte comú.”  Amengual ha destacat que “El Pi és l’única formació d’àmbit balear present a tot l’arxipèlag i que treballen per obtenir representació a totes les institucions, fins a arribar a Madrid”.

El Pi Eivissa celebrarà el pròxim dia 24 d’abril el seu primer congrés on es debatran les ponències política i econòmica que marcaran el full de ruta de la formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: