El Pi exigeix a la presidenta Cladera un compromís ferm per fer realitat el nou REB

Antoni Amengual ha deixat clar que “volem saber que farà el Consell de Mallorca davant d’una situació d’emergència econòmica.”.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS exigirà demà al plenari del Consell de Mallorca un compromís ferm i clar a la presidenta Cladera per fer realitat el nou REB. El president de la formació i conseller al CIM, Antoni Amengual, ha deixat clar que “ ja és moment d’anar de debò. Aquests dies a Madrid s’estan debatent els pressupostos generals de l’estat on Balears no pinta res.” “Per aquest motiu”, ha apuntat, “farem una pregunta i interpel·larem a Cladera per saber quines actuacions s’estan duent a terme davant l’abandonament de Balears als PGE”.

 

Amengual ha explicat que “ens hi juguem molt i Cladera és la presidenta de la primera institució de Mallorca, la segona més important de Balears, i està fent de comparsa de la presidenta Armengol i aquesta fa de comparsa de Sánchez”. El president d’El Pi ha puntualitzat que “hem d’aprovar els pressupostos del CIM i no seran fins al mes de gener i ja sabem que es reduiran dràsticament, uns 30 milions d’euros menys.”

 

En aquest sentit, Amengual ha dit que “volem saber que farà la presidenta Cladera davant aquesta situació, aviam si d’una vegada per totes és la presidenta de tots els mallorquins i deixa de ser un càrrec del PSOE.” El president d’El Pi ha recordat que “hem proposat una esmena Balear amb l’objectiu d’aconseguir el finançament que la nostra terra mereix, la convidem a sumar-se a ella.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: