El Pi exigeix al Govern que es planti davant Sánchez i reclami els 78 milions de l’IVA autonòmic

La formació denuncia que l’Estat ens pren el pèl de la mateixa manera que està fent amb el règim especial.

 El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha exigit al Govern que es planti davant Sánchez i que reclami els 78 milions de l’IVA autonòmic. La formació ha sol·licitat avui la compareixença urgent de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Sra. Rosario Sánchez, perquè doni complida informació sobre la recuperació pel Govern de les Illes Balears dels ingressos derivats de la liquidació de l’IVA del model de finançament autonòmic de l’any 2017.

 

El diputat, Josep Melià, que l’octubre del 2019 al Parlament ja va demanar al Govern que dugués als tribunals a l’Estat per recuperar aquests diners, ha deixat clar que “l’estat ens pren el pèl dia si i dia també.” Segons Melià, “no podem acceptar que no s’esgotin totes les vies, ens està passant el mateix que amb el règim especial.”

 

El diputat d’El Pi ha afirmat que “com pot ser que unes comunitats tenen força jurídica pe obtenir aquests doblers i altres comunitats n tinguem la força suficient per fer-ho”. “I això ens passa” ha afegit Melià “per no haver actuat amb la contundència que El Pi ja va reclamar el 2019”.

 

Melià ha puntualitzat que “la pandèmia no pot servir d’excusa per no reclamar tot allò que per dret li correspon a les Illes Balears, per dignitat i per justícia per la nostra terra.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: