El Pi exigeix el manteniment del descompte de resident i que es reclamin tarifes planes davant la Unió Europea

La formació demana que s’obri un expedient informatiu per aclarir si hi ha una pràctica en contra de la competència en la fixació de preus.

 El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha reclamat avui el manteniment del descompte de resident i que es reclami davant la Unió Europea l’establiment de tarifes planes. La formació s’ha mostrat indignada amb l’informe de la Comissió Nacional de Mercats i la Competència (CNMC) i ha demanat que s’obri un expedient informatiu per aclarir si hi ha una pràctica en contra de la competència en la fixació de preus.

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha afirmat que “el ministeri de Foment hauria de garantir que els descomptes de residents arribin als ciutadans i no es quedin a les butxaques de les companyies àrees.” Mora ha apuntat que “s’han de controlar les males pràctiques i que els preus es determinin sense saber si la persona que treu els bitllets es resident o no”

La presidenta d’El Pi ha deixat clar que “ hi han eines perquè els descomptes funcionen adequadament i evitar que aquestes situacions oligopòliques controlin el mercat. Mora ha afegit que “el descompte és intocable i és l’únic instrument que tenim per compensar la insularitat.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: