El Pi exigeix mesures extraordinàries per incentivar el comerç a la campanya de Nadal

El diputat, Josep Melià, ha reclamat avui a la presidenta Armengol una aposta clara del govern per donar suport a aquest sector.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha exigit avui a la presidenta Armengol mesures extraordinàries per incentivar el comerç a la campanya de Nadal. El diputat, Josep Melià, ha reclamat una aposta clara del govern balear per donar suport a aquest sector “un dels més afectats per la crisi econòmica provocada per la Covid 19”.

 

Melià ha recordat aquest matí en seu parlamentària que “ en els darrers quatre anys el sector ha perdut quota de mercat de manera dràstica, més de 700 comerços han tancat a les Balears i ara amb la Covid està en caiguda lliure, amb les pitjors xifres de l’Estat Espanyol.” El diputat ha comentat que “ens hem de fermar les sabates, calen mesures dràstiques i radicals per poder sortir d’aquesta situació”.

 

En aquest sentit, ha criticat al govern d’Armengol perquè “fins ara només hem vist bones paraules però molt poc fets per capgirar aquesta crisi.” Melià ha dit que “el gran repte és que hi hagi consum i això implica incentivar el consum exterior però també l’interior i no tenim cap mesura nova per aconseguir això.” “El que hem de tenir clar” ha afegit  Melià “és salvar la campanya de Nadal.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: