El Pi exigeix protocols de seguretat per poder reiniciar amb garanties les activitats econòmiques

La formació denuncia la manca de metacrilats per fer mampares protectores i els preus excessius per implantar aquestes mesures.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha exigit avui protocols de seguretat per poder reiniciar amb garanties les activitats econòmiques durant el període de desescalada. La formacióestes mesures.

En aquest sentit, la presidenta de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que “no es poden exigir protocols impossibles de complir perquè no hi ha material, com està succeint a Balears o perquè econòmicament no siguin viables per excessivament cars.” Segons Mora “ aquestes mesures han de ser simples i s’han d’aprovar amb antelació perquè les empreses les puguin implantar.”

La presidenta de la formació ha apuntat que “ refusem la pràctica a la que ens té acostumat el govern central d’arribar a acords poques hores abans per la impossibilitat d’adaptació.” Mora ha afegit també que “el Govern ha de garantir el subministrament del material que exigeixi sigui mascaretes, guants o metacrilat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: