El Pi exigeix un tracte més just per Balears en matèria de residus i que es tingui en compte la insularitat

La diputada, Maria Antònia Sureda, ha deixat ben clar que “estem maltractats per les decisions que es prenen des de Madrid”.

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha exigit un tracte més just per les Illes Balears en matèria de residus. La diputada de la formació, Maria Antònia Sureda ha deixat ben clar avui al Parlament que “estem maltractats per les decisions que es prenen des de Madrid.” Sureda ha apuntat que “no es té en compte la insularitat”.

 

La diputada, ha preguntat aquest matí al conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, quines mesures pensa adoptar el Govern davant el repartiment injust de les ajudes estatals en matèria de residus del Pla d’Impuls al Medi Ambient (PIMA). En aquest sentit, Sureda, ha comentat que “el Govern Central ha tingut un posicionament injust amb les Illes, de 16.5 milions d’euros demanats per 16 projectes només ens n’han donat 91.000 euros, quedant 15 a fora, una vergonya”

 

La diputada d’El Pi, ha demanat al conseller Mir “si ha parlat amb els seus socis de govern que són del mateix color polític que el govern central per buscar una sortida a aquest tracte injust.” Sureda ha apuntat també si “ es farà alguna acció més contundent com anar als tribunals.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: