El Pi impugna el nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal

La portaveu de la formació al CIM, Xisca Mora, ha anunciat que també han presentat una moció on reclamen la revocació de la designació per anar contra els acords del Ple.

 La portaveu d’El Pi al CIM, Xisca Mora, ha anunciat avui que la formació ha presentat un recurs de reposició demanat l’anul·lació del nomenament de la directora adjunta del Teatre Principal, Marta Ferré. Mora ha deixat clar que aquesta decisió incompleix un acord del Ple de novembre de 2017, relatiu a la classificació del personal dels ens dependents de la institució.

La portaveu d’El Pi al CIM ha afirmat que “no s’ha fet per lliure concurrència sinó a dit” i ha deixat clar que “s’ha vulnerat un acord de plenari i la norma en què es fonamenta, la Disposició Addicional Dotzena de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, per tant l’acord és nul i la designació s’ha de revocar”. En aquest sentit, també ha mostrat el seu malestar perquè “tot just vam presentar el recurs, es va convocar la comissió tècnica de revisió i modificació d’estatuts de la Fundació Teatre Principal, per afegir aquesta plaça, però aquesta modificació no és suficient per legalitzar la situació creada”.

Mora ha afegit que, a més, presentarà al pròxim plenari una moció on donarà l’oportunitat a la vicepresidenta del Consell de Mallorca, perquè rectifiqui i revoqui la designació de la directora adjunta del Teatre Principal. El Pi reclama que es convoqui la plaça, si es considera necessària, en el termini i conforme a la normativa d’aplicació, en un procediment públic i de lliure concurrència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: