El Pi insta al Govern a incorporar codis QR en la senyalització de les finques públiques per facilitar informació d’interès als visitants

La formació també demana al Govern que impulsi coordinadament amb els Consells i els Ajuntaments l’ampliació i millora de tota la senyalització de les finques públiques i especialment dels parcs naturals.

 

La comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial ha aprovat a iniciativa d’El PI- PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, una proposició no de llei que insta al Govern de les Illes Balears a incorporar en tota la senyalització i informació existent a les finques públiques ubicades al sòl rústic, codis QR que facin fàcilment accessible tota la informació d’interès sobre cada una de les distintes finques públiques.

La diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, ha explicat que “atès que a les finques públiques hi ha una senyalització i aplicacions tecnològiques informatives resultaria una millora pel gaudi de la natura i per donar a conèixer els valors ambientals o patrimonials de les propietats públiques incorporar el codi QR en tots els cartells i informacions, per tal que els ciutadans puguin tenir accés als itineraris, espècies, elements destacables i altra informació que pugui ser d’interès”.

Així mateix, la iniciativa d’El Pi també reclama al Govern que impulsi l’ampliació i millora de tota la senyalització de les finques públiques i especialment dels parcs naturals. “Les administracions públiques de les Illes Balears són propietàries d’un bon grapat de finques

situades en sòl rústic, moltes d’elles es troben en espais de rellevància ambiental com la Serra de Tramuntana. Per tant, és important que aquestes finques que són visitades per multitud de ciutadans que hi van a fer senderisme, excursionisme o activitats lúdiques dins la natura, estiguin ben senyalitzades”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: