El PI insta al Govern a treballar en un nou model policial per a les Illes Balears

Mora ha assenyalat que “la manca de forces i cossos de seguretat és des de fa anys una carència històrica a les nostres Illes”.

 

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS critica la manca d’efectius policials en els municipis de les Illes per dur a terme les tasques de vigilància pel compliment de la normativa sanitària i evitar l’expansió de la COVID-19. Així ho ha reclamat Xisca Mora, la portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, durant la celebració de l’Assemblea de Batles i Batlesses. “Fan falta efectius policials en els municipis. Aquesta és una reclamació que sempre hem fet. Necessitam solucions urgents, de cara a futur. La figura dels agents Covid és una solució puntual, a curt termini. La manca de forces i cossos de seguretat és des de fa anys una carència històrica a les nostres Illes.”

 

Mora ha assegurat que “els cossos de policia local no són molt partidaris d’aquesta figura perquè no tenen clares les seves funcions, ni quines competències tindran. Els agents Covid no seran policies, sinó agents informadors”.

 

Així mateix, la portaveu d’El Pi ha assenyalat que “aquesta nova figura ens ajudarà a realitzar tasques d’informació i prevenció de les mesures sanitàries, tot i que seguim tenint el problema de manca d’efectius policials.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: