El Pi lamenta el fracàs de la diversificació econòmica a Balears tal com constata l’augment de les xifres de l’atur

Lina Pons ha explicat que “hem demanat la compareixença del conseller Negueruela perquè doni explicacions pel tancament de Majorica”

La portaveu d’ El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Lina Pons, ha lamentat el fracàs de la diversificació econòmica a les illes tal com es constata a les dades de l’atur. Balears lidera l’augment amb un increment del 61,53% en comparació amb l’octubre de 2019. Segons Pons, “som la segona comunitat autònoma on més puja l’atur en comparació amb el mes de setembre al voltant del 6% és a dir 4.600 persones més.” En aquest sentit, ha deixat clar que “estem en mig ‘una pandèmia on la dependència de monocultiu del turisme ens ha pegat una galtada.”

 

La portaveu de la formació al Parlament ha anunciat  que “hem demanat aquest matí per via d’urgència la compareixença del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, perquè doni explicacions pel tancament de Majorica.” Pons ha comentat que “aquesta empresa està vivint un drama, un final, un adéu per sempre. Està a punt de tancar una altra de les indústries emblemàtiques de la nostra terra.”

La portaveu d’El Pi al Parlament ha dit que “esperem que el govern reaccioni i trobi alguna situació perquè 250 persones no es poden quedar al carrer”. “Una empresa” ha afegit Pons “que depenia del sector turístic i per això és tan important aconseguir una diversificació econòmica a les illes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: