El Pi modernitza la seva marca per enfortir el projecte en defensa de les Illes Balears

El president de la formació, Antoni Amengual, ha presentat aquest matí la nova imatge que té com a eix central el pi i els colors de la mediterrània.

 

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha modernitzat la seva marca per enfortir el projecte en defensa de les Illes Balears. El president de la formació, Antoni Amengual, acompanyat de la direcció del partit, ha presentat avui la nova imatge que té com a eix central el pi amb les quatre copes que representen les quatre illes unides pels colors de la mediterrània.

 

Amengual ha deixat clar que “hem donat passes endavant per unir-nos, teixir consensos i afrontar una nova etapa que està servint per fer-nos més forts com a partit, com a equip, com a un grup de dones i homes que lluiten per la  nostra terra.” Segons Amengual, “Som una terra que necessita fer-se sentir i que la respectin.”

 

El president de la formació, ha aprofitat la presentació de la nova marca per explicar els darrers contactes que ha mantingut el partit amb altres formacions com Coalición Canaria i PNV. En concret, Amengual ha destacat que “ahir durant la visita al Senat amb el secretari general de Coalición Canaria, Fernando Clavijo, vam acordar treballar amb una agenda per la defensa de la insularitat i els problemes comuns dels dos arxipèlags.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: