El Pi Palma critica el secretisme de les institucions en la construcció d’un centre temporal d’immigrants a s’Aranjassa

La formació ha demanat a la conselleria de Medi Ambient si ha atorgat autorització per fer aquesta instal·lació en una zona inundable.

EL PI Palma ha criticat el secretisme del Govern en l’inici de les obres per la construcció d’un centre temporal d’estrangers a S’Aranjassa. El president d’El Pi Palma, Pep Melià, ha assenyalat que “l’Ajuntament i la delegació del Govern han fet les coses sense consens, no han parlat amb les associacions de veïns de Sant Jordi i s’Aranjassa, n’hi ha adoptat una actitud transparent ni de diàleg amb els afectats”.

El president ha explicat que el lloc on s’està construint l’equipament “no és adient perquè no reuneix les condicions mínimes. És un descampat sense ombra, no té connexió amb transport públic i està ubicat en una zona humida al costat d’una estació depuradora d’aigües residuals”.

Així mateix, Melià ha anunciat que El Pi ha registrat tres preguntes al Parlament per sol·licitar a la conselleria de Medi Ambient si ha atorgat autorització per fer aquesta instal·lació a una zona inundable, i ha afegit que “el que hauria de fer l’administració és plantejar-se si s’ha de mantenir el sistema actual, en què els immigrants són traslladats a la península, o fer l’equipament a una altra banda de Mallorca”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: