El Pi Palma denuncia el maltractament de l’ajuntament al petit i mitjà comerç

La formació ha criticat que s’hagin ajornat els bonus comercials sense cap consens amb el sector.

 

El Pi Palma ha denunciat avui el maltractament de l’Ajuntament al petit i mitjà comerç. El president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha criticat que “s’hagin ajornat els bonus comercials sense cap mena de consens amb el sector.” “Un instrument” ha puntualitzat Melià, “que des d’El Pi hem defensat amb dents i ungles per poder incentivar el consum.” Precisament, al debat de pressuposts de la Comunitat, El Pi va presentar esmenes defensant que hi hagués doblers pels bonus comercials.

 

Segons el president d’El Pi Palma, “les polítiques de Cort enfonsen encara més el comerç i no els ajuden per fer front a la crisi derivada de la pandèmia”. En aquest sentit, ha apuntat que “hi ha molts exemples com que encara no s’ha resolt la problemàtica de les galeries de la Plaça Major o que també van augmentar els preus dels aparcaments o quan varen apagar les llums de Nadal.”

 

Melià ha recordat també la remodelació de Nuredduna i ha afirmat que “aquest tipus d’actuacions han d’atendre les necessitats reals i han de servir per reactivar econòmicament la zona, però sobretot “s’ha de fer a través del consens amb totes les parts implicades”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: