El Pi Palma exigeix a Hila solucions i augmentar la dotació de la policia local

El partit considera que l’actual equip de govern ha dut a terme una gestió nefasta i exigeix que augmenti la policia de barri i de proximitat.

El Pi Palma ha exigit avui al batle, José Hila, solucions per a la policia local i que augmenti la dotació d’agents. El partit considera que l’actual equip de govern ha dut a terme una gestió nefasta i critica que no hi ha prou policies al carrer per cobrir els serveis.

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha exigit que de forma immediata es doti als agents dels vehicles necessaris per exercir la seva funció. En aquest sentit, ha apuntat que “acabi d’una vegada el procés selectiu per incorporar més 100 policies per incrementar els efectius i que s’agilitzin ja els processos per quan manquin agents de base”.

El president d’El Pi Palma, ha afegit que “ totes les dificultats per rejovenir i augmentar plantilla provenen d’una normativa estatal que el partit del batle no modifica per ajudar als municipis”.

Melià també ha reclamat que “s’incrementi la policia de barri i de proximitat”. “Una petició, ha recordat el president d’El Pi Palma, “que la nostra formació ja va proposar durant la campanya electoral.” Segons Melià, “en aquests moments de crisi i incertesa és quan més fa falta tenir la policia motivada i amb els recursos suficients.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: