El Pi Palma recolza la proposta dels veïnats de Pere Garau per la zona de Nuredduna

La formació rebutja la proposta feta per l’ajuntament perquè bloqueja l’entrada principal del barri.

 

El Pi Palma ha recolzat la proposta dels veïnats de Pere Garau per la zona de Nuredduna. La formació ha rebutjat la proposta feta per l’ajuntament perquè tal com ha explicat el president d’El Pi Palma, Josep Melià, “no s’ha consensuat, bloqueja l’entrada principal del barri i es pretén intervenir només al carrer Nuredduna en lloc de fer una intervenció més integral de Nuredduna fins a la plaça Miquel Dolç”.

 

Melià considera que la proposta de crear un eix cívic on els vianants tinguin més protagonisme i que no anul·li cap entrada a Pere Garau és més adient i recull les reivindicacions dels veïns de la zona. Segons el president d’El Pi Palma, “es tracta de desenvolupar un model urbanístic de qualitat.”

 

En aquest sentit, Melià ha comentat que és necessari, guanyar espai pels vianants, ampliar les voreres, millorar el paviment, soterrar contenidors, actualitzar la canalització de serveis, mantenir circulació pacificada sobretot pel transport públic, il·luminar de manera eficient o extendre la zona Ora entre altres intervencions. Segons el president d’El Pi Palma, aquest tipus d’actuacions han d’atendre les necessitats reals i han de servir per reactivar econòmicament la zona, però sobretot “s’ha de fer a través del consens amb totes les parts implicades.

 

Per la seva banda, el vicepresident d’El Pi Palma, Carles Cabrera, ha dit que “no estem davant d’un cas com el de Blanquerna perquè en aquest cas és l’única via de comunicació longitudinal del barri. Segons el responsable de mobilitat de Palma, Toni Crespí, “les obres s’han de fer per fases amb una calendari i consensuades amb tothom.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: