El Pi proposa que els càrrecs polítics es redueixen el sou un 30% mentre duri l’estat d’alarma

La formació presentarà iniciatives al Parlament i al Consell de Mallorca perquè es destinin a despesa pública per lluita contra el Covid 19.

 

 El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha proposat que tots els càrrecs polítics es redueixen el sou un 30% mentre duri l’estat d’alarma i un 10% fins a final d’any. La formació, que presentarà iniciatives al Parlament i al Consell de Mallorca, reclama que aquests doblers es destinin a despesa pública per lluitar contra el Covid 19 i compensar les seves conseqüències.

 

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha apuntat que “els càrrecs públics estem al servei de la ciutadania i hem de compartir amb la societat els moments difícils.” Segons Mora, “ara hem de demostrar que l’esforç i el sacrifici és de tots i que els polítics som els primers que hem de donar exemple i demostrar el nostre compromís amb la nostra terra.”

 

Mora ha puntualitzat que “en les iniciatives que presentarem al Consell de Mallorca i al Parlament, demanem que la reducció s’apliqui a nòmines, complements i dietes pendents de pagament”. La presidenta de la formació ha comentat que “ esperem que la resta de formacions donin suport a la nostra proposta perquè no podem romandre aliens al patiment que ha començat i continuarà en els pròxims mesos.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: