El Pi proposa un pla amb 50 mesures per afrontar la crisi econòmica a les illes

La formació presentarà el document a la presidenta Armengol on reclama una forta inversió en sanitat per fer de Balears una destinació segura.

 

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha proposat un pla amb 50 mesures per afrontar la crisi  a les illes. Un pla que té com a objectiu recuperar les activitats econòmiques, especialment el turisme, i avançar en la seva diversificació amb planificacions clares a mitjà i llarg termini. La formació reclama accions clares i precises per poder salvar la temporada turística d’enguany.

 

El Pi ha plantejat que el règim especial compensi la insularitat, una cogestió de ports i aeroports, una reducció del termini màxim de resolució dels Ertos o exonerar,  bonificar quotes de la seguretat social o el foment de la inversió a través de la modernització turística entre d’altres. En aquest sentit, la presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha destacat que “de manera urgent cal una forta inversió en sanitat, tant en controls com en infraestructures i mitjans per fer de les illes una destinació segura.”

 

Mora ha explicat que presentaran aquestes propostes a la presidenta Armengol perquè les tingui en compte dins del pla autonòmic que vol portar a terme. La presidenta d’El Pi també ha comentat que “ els ajuntaments han de tenir un paper de lideratge en la resposta a la crisi social.  Segons Mora, “és imprescindible que puguin comptar amb tots els seus recursos econòmics i amb el suport de la resta d’administracions supramunicipals.”

 

Altres mesures que la formació ha reclamat són la regulació del comerç on-line, inversió en I+D, incentivar la inversió privada, ajudes a fonts perdut per autònoms, suspensió o reducció de tributs o prorrogues administratives per negocis turístics entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: