El Pi qualifica de “descafeïnat” el projecte de llei de reactivació econòmica del govern Armengol

Josep Melià, ha afirmat que “no impulsarà sinó que simplificarà processos per a l’administració però no per a particulars”.

El diputat d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Josep Melià, ha qualificat de “descafeïnat i decebedor” el projecte de llei de reactivació econòmica del govern Armengol. Segons Melià “ no tenen un projecte comú i amb els seus canvis d’objectius, constaten que no saben a on van.”

El diputat d’El Pi ha deixat clar avui al Parlament que “no s’impulsarà res sinó que només se simplificaran els processos per a l’administració, els particulars es veuran sotmesos a la mateixa burocràcia de sempre.” Melià ha explicat que “durant la tramitació parlamentària s’ha desvirtuat la petició de ser més eficients i eficaços i no s’han tingut en compte les nostres propostes amb relació a la declaració responsable, la modernització turística i el canvi d’ús d’establiments hotelers obsolets.

En aquest sentit, ha comentat que “les nostres esmenes donaven flexibilitat i apostaven per acabar amb les places obsoletes i perquè se li poguessin donar altres usos com la reconversió en habitatges de protecció oficial. Segons Melià, “al final però s’han dedicat a tallar-li les cames a totes les mesures per agilitzar la reactivació econòmica.”

El diputat d’El Pi ha puntualitzat que “calen actuacions valentes, no ens ha de tremolar el pols i tornar endarrere actuacions que eren ben vistes pels sectors econòmics, només pel fet de quedar bé amb els que donen suport al govern”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: