El Pi qualifica d’inadmissible i d’insult a la petita i mitjana empresa de les Illes Balears la licitació en un únic lot els nou centres de salut per part del Govern

La formació reclama que la licitació, valorada en 86 milions d’euros, es faci per lots, per tal de possibilitar la participació de les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears.

 

El portaveu del grup parlamentari d’EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Josep Melià, ha qualificat d’inadmissible i d’insult la licitació en únic lot els nou centres de salut per part del Govern. “Només s’afavoreix als grans operadors i perjudica la petita i mitjana empresa de Balears”.

 

El passat cinc d’octubre en sessió plenària el portaveu ja va formular una pregunta oral a la presidenta del Govern denunciant aquesta situació i demanant que es rectifiqués i es fes per lots la licitació dels nou nous centres de salut, i que, per tant, cada centre de salut fos una contractació diferent i possibilites la participació de les empreses de les Illes Balears.

 

Segons Melià, “No se’ns ha fet cas, resulta que un Govern que tot el dia braveja de diàleg i consens, fa cas omís i s’ha de veure sotmès a recursos per part de les patronals de la petita i mitjana empresa i també amb la queixa formal de la CAEB.”

 

Amb tot, el diputat ha recordat que els partits que recolzen el Govern van donar suport a una proposició no de llei d’El Pi perquè els contractes del Govern es licitessin per lots donant més participació a les empreses de les Illes Balears. “Aquesta iniciativa va ser aprovada pel Parlament, ara bé, a l’hora de la veritat el Govern ha afavorit els grans operadors de fora de les Illes Balears”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: